Kennis & Content - The Retail Experience
72
page-template-default,page,page-id-72,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kennis & Content

The Retail Experience is dagelijks actief in de woonbranche. Via contacten met retailers, fabrikanten en branche – organisaties. Maar ook door het regelmatig bezoeken van bijeenkomsten en vakbeurzen in binnen- en buitenland.

 

Hierdoor is er veel kennis beschikbaar over marktontwikkelingen, merken en de (nieuwe) producten die op de markt actief zijn. En is er altijd toegang tot informatie die met derden gedeeld kunnen worden.

 

Ik schrijf regelmatig artikelen voor vakbladen zoals Gaaf Goed. Ook verschijnen er regelmatig blogs en publiceren wij bijna dagelijks op diverse social media.

 

De aanwezige content en kennis kan ingezet worden om de publiciteit voor je bedrijf te optimaliseren, voor het optimaliseren van public relations activiteiten naar diverse doelgroepen, maar ook om bijv. de content van je online activiteiten te optimaliseren.

 

Ik deel de kennis graag met je, zodat dit helpt om de eigen activiteiten te optimaliseren en je zelf ook met de diverse doelgroepen kunt gaan delen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak hiervoor.