Consultancy - The Retail Experience
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Consultancy

Consultancy specifiek voor de retail

De consument is snel aan het veranderen en het is heel lastig om alle veranderingen bij te houden en ervoor te zorgen dat je bedrijf de juiste keuzes maakt voor de toekomst. Uiteraard geldt dit ook voor de woonbranche, waarbij The Retail Experience kennis, ervaring en een groot netwerk voor deze specifieke branche heeft.

 

Ik heb veel ervaring met het adviseren van bedrijven in de zoektocht naar een succesvolle toekomst. Strategie, Beleid, distributie – vraagstukken en vele andere thema’s worden hierbij meegenomen in de concrete adviezen, die gelijk toegepast worden.

 

Het feit dat vrijwel alle klanten ook regelmatig blijven terugkomen met aanvullende vragen en er altijd een directe betrokkenheid blijft, bewijst dat de adviezen goed ontvangen worden en er vaak gelijk mee aan de slag wordt gegaan.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is niet standaard. Per klant en per vraag ontwikkelen we een op – maat aanpak die we persoonlijk komen presenteren. Ervaar zelf de visie en de toegevoegde waarde van deze adviezen en maak een vrijblijvende afspraak.