Retailadvies - The Retail Experience
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Retailadvies

Ondernemen met passie

Ondernemen moet je met passie doen. Een belangrijke basis voor succes. Maar ondernemen betekent ook gewoon dingen doen, zorgen dat je onderneming succes krijgt en behoud. En daarvoor is het vaak verstandig om iemand met een frisse blik naar je bedrijf en de toekomst te kijken. Die zelf ook ondernemer is en die passie heeft om succes te gaan behalen met elkaar. Daar sta ik voor.

 

Retail is zeker een vak waar passie de doorslag geeft. Natuurlijk zijn winkeluitstraling, assortiment, marketing e.d. belangrijk voor het totaalconcept van de winkel, maar de passie van de medewerkers geven vaak de doorslag. Passie voor de klant, om gezamenlijk resultaat te boeken en daarmee op weg naar een gezonde toekomst. Daar sta en ga ik voor.

 

Al jarenlang ben ik de specialist in het adviseren van woonwinkels. Want naast retailkennis en een visie op de toekomst van de woonbranche, heb ik ook veel actuele kennis over collecties, ontwikkelingen en consumentengedrag op het gebied van wonen.

 

Naast de eigen kennis werk ik ook met een aantal gespecialiseerde bedrijven op het gebied van reclame, webdesign, websites, vindbaarheid en drukwerk. Je kunt van dit netwerk gebruik maken voor het optimale resultaat.

 

Ervaar de passie, kennis en ervaring en maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Kost alleen tijd en een kop koffie.